• октомври

    17

    2018
  • 3086
  • 0
Семинар Tondach

Семинар Tondach

През есента на 2018г. се проведе ежегодния семинар на Wienerberger относно изпълняване на покривни системи Tondach. Майсторико ЕООД бе сред поканените участници в семинара, провел се в съседна Македония. Там, в покрайнините на град Виница, е ситуиран един от заводите на австрийската компания. В него се произвеждат керамични изделия от покривните серии – Македо и Винеам.

Обучението продължи два дни като през първия участниците бяха подробно запознати с производствения процес на керамичните изделия – от  подбора и обработката на основната суровина – подходяща глина, през редица процеси като отлежаване, обработка, боядисване, формуване докато се стигне до изпичане, сортиране, опаковане и складиране на крайния продукт. В заводът са внедрени немски производствени линии и австрийски стандарти за качество, изпитвания за които се правят в техни и български лаборатории. В програмата за втория ден бе обучение на тема „Новости в покривните системи Tondach и правилен монтаж на всеки елемент от системата“.

Като резултат от семинара участниците бяха лицензирани да прилагат покривните системи на австрийската компания. По този начин Wienerberger си гарантира правилното прилагане на продуктите, а удовлетвореността на крайния потребител е защитена с 33 годишна гаранция за системните решения покривни решения Tondach.

 Автор и снимков материал: Майсторико

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2017 Майсторико ЕООД