COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
майсторико
майсторико

Строителен мениджмънт

Дългогодишният опит в изпълнението на строителни обекти от различно естество и множеството предизвикателства, с които сме се сблъсквали докато търсим най-правилното решение, ни вдъхват увереност, че познаваме отлично строителния сектор. Инвеститори, строители – конкуренти и партньори, проектанти, независими надзорници, производители, дистрибутори, държавни и общински органи – всички ние сме част от строително-инвестиционния процес.

За Инвеститор, на който му предстои да стане участник в този процес, е изключително сложно да вземе правилните решения от първия път или да се довери на хора, които не познава лично. Дали ще се спре на подходящия екип и дали те няма да го подведат? Дали предложенията им ще са професионални или не съвсем. Много са въпросите, на които трябва да намери отговор, свеждайки риска до допустимия минимум.

Именно към тези хора е насочена услугата Строителен мениджмънт. За да помогнем да вземат правилните решения и да се доверят на доказани специалисти. Да, тя струва пари, но нейната стойност е несъизмеримо малка в сравнение с размера на планираната инвестиция. Още повече, сравнена с евентуалните загуби и неосъзнати пропуснати ползи. Не е мит, че строителството може да протича по график и може да е с контролиран бюджет, но само тогава, когато с него се заемат истинските професионалисти в бранша.

 

Защо да изберете нас

Компанията “Майсто̀рико“ е създадена да удовлетвори нуждите и на най-взискателните Клиенти. Предлагаме комплексни услуги и се отнасяме коректно и отговорно към всеки поет ангажимент. Отличителните ни черти са:

  • Цялостно изпълнение на Вашия проект;
  • Креативност и гъвкави решения;
  • Разработване на детайлна концепция;
  • Оптимизиране на разходите за проекта;
  • Бързо, качествено и чисто изпълнение;

Актуални и завършени проекти в тази категория:

© Copyright 2017 Майсторико ЕООД