Мисия

майсторико

„Майсторико“ е организация, обслужваща нарастващото търсене на качествени строително-реновационни услуги от ново поколение. Мисията ни е да отговорим на очакванията на крайния Клиент, като ясно декларираме всички параметри на предлаганите услуги като цена, срок за изпълнение, технически показатели на заложените материали. Ние се заемаме с цялостната организация на Вашия проект, независимо дали това е освежаване на офиса или строителство на мечтания дом. Наша цел е Вие – нашите Клиенти, да не се ангажирате с непривични за Вас задачи, а просто да използвате въображението си. Работата и професионализмът оставете на нас!

Мотото ни е „Винаги има начин“ и следвайки го, търсим реално решение за всяко желание.


Ценности

Нашите ценности са движещата ни сила. Нещото, което ни откроява. Те ни правят различни, гъвкави и отговорни; способни да поемаме както рутинни задачи, така и големи предизвикателства. Вдъхват ни увереността, че ще се справим.

 

майсторикоСмятаме, че всяка уважаваща себе си организация трябва да работи в синхрон с природата, особено когато основният предмет на дейност е в сферата на строителните услуги. Именно те и обслужващата ги индустрия са огромен замърсител в световен мащаб. Нас ни е грижа какво оставяме зад себе си. Искаме светът да е по-хубав и по-чист за децата ни. За нас това е основен приоритет и начин на мислене. Вярваме, че добрият пример на всеки е от значение и именно той би могъл да доведе до глобална промяна.

майсторикоОсновополагащи за качеството на крайния продукт в строителните услуги са опитът и квалификацията на работещите. Безспорни са трудностите и спецификата на всеки обект, но те не ни плашат, дори напротив. Нашият екип е съставен от квалифицирани строителни инженери и опитни строителни работници, способни да се справят с най-различни казуси. Ние ценим високо професионалистите и не пестим средства, за да ги възнаграждаваме.

майсторикоДа бъдеш професионалист означава да знаеш, да можеш и да го направиш. В строителните услуги съществено е да знаеш какво правиш и да работиш здраво, за да го постигнеш. Да бъдеш професионалист не е просто лого, а титла, която се извоюва и постоянно се защитава. С всяко действие, с всеки поет ангажимент. Ние разбираме значението й и за нас е чест да се наречем професионалисти, защото знаем тежестта й.

майсторикоГарантираме качеството на предоставяните услуги и крайния продукт, като влагаме качествени материали с ясни технически показатели от доказани производители. Правим разлика между качествени продукти и скъпи такива, като двете определения не винаги вървят ръка за ръка. Балансът между цена и качество е основна величина за постигане на оптимален резултат.

майсторикоВярваме, че за всяко желание има решение. А ограниченията и трудностите са просто предизвикателства. Всеки Клиент е важен за нас, с неговите идеи и потребности. Разбираме индивидуалността и се стараем да намираме уникален подход, отговарящ на изискванията. Креативността е изключително важна ценност, съществена при намирането на най-доброто решение за конкретната ситуация.

майсторикоНезависимо дали става въпрос за визуализации, геометрични трасирания или механизирано полагане на материали, използването на съвременни технологии в строителството е водещ приоритет. Така създаваме все по-добри условия за работа, намаляваме човешкия фактор и оптимизираме работния процес. Резултатът е по-качествен продукт, на по-добра цена. А възможността да работим с нови технологии допринася за усъвършенстването ни като професионалисти в строително-реновационния бранш.


Екип

Екипът на „Майсторико“ е не само млад, амбициозен и енергичен, но и с много опит и познания в сферата на промишленото и гражданско строителство.

„Майсторико“ ЕООД е основана и се управлява от инж. Найден Радионов. Висшето си образование завършва през 2009г. специалност „Строителство на Сгради и Съоръжения“ в „Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия“ – гр. София. Паралелно със следването съвместява и работата като професионалната си кариера стартира в една от водещите строителни организации в България – „Аргогруп Екзакт“. Там работи първо като технически ръководител, а в последствие и като проектов ръководител. Кариерата си продължава в българския клон на строителна организация, известна в цяла Европа – CORDEEL. Като резултат има успешно завършени десетки жилищни, обществени и индустриални обекти, натрупан богат професионален опит и множество удовлетворени Клиенти.

майсторико

Хидроизолационни системи IKO

Компанията е сертифициран партньор и апликатор на продукти с марката IKO за България. За да можем да предложим на клиентите си качествени строителни услуги, ние в Майсторико, разчитаме на доказани партньори и материали от най-висок клас. Особено, когато става въпрос за хидроизолационни системи, тогава изпълнението не подлежи на никакви компромиси.

IKO Group е най-големият производител на хидроизолационни продукти в света. Компанията е създадена в далечната 1951г. в Канада. Днес тя разполага с десетки заводи в Северна Америка и Европа. Качеството на продуктите се гарантира със затворен производствен цикъл за всички суровини от производствения процес и се доказва с гаранция от производителя от 20 до 50 години за различните продукти. IKO Group обезпечава крайния клиент с единствената по рода си „IKO платинена гаранция“ за срок от 5 до 15 години. Тя покрива не само разходите на клиента за закупения материал, а също така и направените разходи за труд, транспорт, механизация и др. Повече за IKO Group може да научите на: www.iko.com

майсторико

Членство в Камарата на Строителите в България

майсторико

От създаването си през 2017г. Майсторико ЕООД е регистрирана в Централния Професионален Регистър на Строителя и е редовен член на Камарата на Строителите в България. Това дава право на компанията съгласно законовата уредба в страната да изпълнява строежи от IV-та и V-та категория.

майсторико
майсторико
майсторико
© Copyright 2017 Майсторико ЕООД