COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
майсторико
майсторико

Реновация

Ремонтите са неизбежна част от ежедневието ни, независимо дали това е автомобила, дома, офиса или просто пералнята. Всяка наша вещ или притежание има нужда от поддръжка, за да изпълнява правилно функциите си и за да служи дълъг период от време. Качествено изпълненият ремонт обаче, е нещото, което всеки търси. Именно той би могъл деликатно да наклони везните на ежедневието и да го превърне от злободневие в прекрасен ден. Планиран или неотложен, ремонтът е необходимост, с която всеки се е сблъсквал. Ние от Майсто‘рико не можем да помогнем с автомобила или пералнята, но строителните ремонти са ни специалитет.

По част Реновация можем да сме полезни със следните услуги:

• Изпълнение на интериорни довършителни работи по всички части на даден проект – Архитектурна и Инсталационни –                 Електро, ВиК, ОВиК, включително доставка и монтаж на оборудване;
• Изпълнение на екстериорни довършителни работи – фасада, покрив;
• Изпълнение на планови и непланови ремонти в дома или офиса;

Ние можем да организираме и изпълним целия реновационен процес съгласно Вашето задание и приоритети. От идеята за функционално разпределение, през избора на подходящи основни материали, оборудване и финишни покрития, изпълнение на строителната част, така също производството и монтажа на мебели, та дори и монтаж на най-дребните детайли, като аксесоари в банята например.

Основен наш приоритет в предлаганите реновационни услуги е Вие, нашите Клиенти, да сте максимално облекчени откъм организация на предстоящите процеси, но като резултат да получите продукт, отговарящ на изискванията Ви. Вашият проект е специален за нас. Затова той е не просто ремонт, а реновация.

Защо да изберете нас

Компанията “Майсто̀рико“ е създадена да удовлетвори нуждите и на най-взискателните Клиенти. Предлагаме комплексни услуги и се отнасяме коректно и отговорно към всеки поет ангажимент. Отличителните ни черти са:

  • Цялостно изпълнение на Вашия проект;
  • Креативност и гъвкави решения;
  • Разработване на детайлна концепция;
  • Оптимизиране на разходите за проекта;
  • Бързо, качествено и чисто изпълнение;

Актуални и завършени проекти в тази категория:

© Copyright 2017 Майсторико ЕООД