• септември

    3

    2017
  • 2536
  • 0
Да изчистим България

Да изчистим България

Страната ни изобилства от прекрасни кътчета и невероятни гледки. Пейзажи, радвали поколения наред и доживяли и до днес.        Наистина е жалко когато тези уникални природни дадености биват затрупани от човешкото нехайство и безразличие. Тонове отпадъци, безраборно разхвърляни из природата и нечистотии безконтролно изливани в реките и морето ни. Нима не осъзнаваме, че ние сме отговорни за това? Всеки един от нас. Нас ни е грижа за околната среда и ние вярваме, че можем да променим случващото се.

През есента на 2017г. Майсторико взе участие в благородната кампания на BTV „Да изчистим България за един ден“. Обект на кампанията бе избран участък от поречието на река Струма, малко под град Симитли. В мероприятието се включиха и най-малките природолюбители. Като те не отстъпваха на големите нито по желание, нито по свършена работа. И те вече знаят, че мястото на отпадците не е в полето или около реките, а на обособените за целта места.

Трябва да сме наясно, че действията ни и отношение ни към проблема с опазването на околната среда следва да е пример за подражание и възпитание на новите поколения. За да се наслаждават и те на чистия въздух, да ги радват изключителните  пейзажи на родината ни и за да бъде природата наистина дива такава, каквато е била за предците ни. Защото отношението на всеки човек е от значение и защото ни е грижа!

Автор и снимков материал: Майсторико

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2017 Майсторико ЕООД